Posjetiteljima moje stranice i svim ljudima dobre volje


"Neka put bude uvijek ispred tebe.

Neka vjetar bude uvijek iza tebe.
Neka ti sunce grije lice
i kiša nek’ meko natapa tvoja polja.
Dok se opet ne sretnemo,
neka te Bog drži na dlanu svoje ruke.


Irski blagoslov"

Posjetiteljima moje stranice i svim ljudima dobre volje

M.PERKOVIĆ - THOMPSON PRIPREMA SPEKTAKL U ČAVOGLAVAMA



Za njih se pomoli, nek' mi braća znaju, heroji se nikad ne zaboravljaju!', 

natpis je na zvonima Crkve Hrvatskih mučenika, koja se gradi u Čavoglavama, rodnom mjestašcu Marka Perkovića Thompsona, čovjeka koji ga je svojom pjesmom proslavio u Domovinskom ratu.

Povodom dana pobjede i domovinske zahvalnosti Thompson ponosno najavljuje dvodnevni spektakl u Čavoglavama. Dana 4. kolovoza Čavoglave će ugostiti glumce iz Zagvozda predvođene Vedranom Mlikotom koji će na jednoj od pozornica izvesti predstavu 'Cinco i Marinko'. 'Prije toga ćemo imati promociju knjige generala Domazeta, predavanje o Oluji i igrat će se utakmica našeg lokalnog turnira, a navečer četiri demo benda', rekao je Thompson za IN magazin.


A sve to kao uvertira za pravu feštu 5. kolovoza, kad će svojim pjesmama publiku razgaliti i sam Thompson. Osim dosad neviđenog vatrometa, tradicionalno će se održati i revijalne nogometne utakmice, najposječenija će vjerojatno biti ona kad će se na travnatom terenu suočiti Prijatelji Čavoglava i ekipa poznatih.


Malo mjesto na rijeci Čikoli na Dan domovinske zahvalnosti posjeti više od 100 tisuća ljudi. Kolone automobila iz pravca Splita i Šibenika duge su i do 15 kilometara, i tako već osmu godinu za redom.


dnevnik.hr
......................


http://www.youtube.com/watch?v=GICpMvU02SQ&feature=related